" aku NUR AMIRAH BINTI AHMAD TAKHIYAT . lahir pada 16 AUGUST 1992 . aku mengarang BLOG ini bukan lah untuk BERMEGAH mahupun MENAGIH SIMPATI anda . aku menulis bagi menceritakan kehidupan aku kepada anda . kisah hidup aku yang telah ditentukan olehNYA . aku akan menaip dengan HATI yang terbuka and tenang . aku harap anda membaca pun dengan PERASAAN yang sama . aku meMOHON ampun dan maaf andai kata cerita hidup aku ini mengGURISkan hati anda . meNYINGGUNG hati anda . meNYAKITkan hati anda and seangkatannya . aku menulis dengan HARAPAN aku akan meneruskan kehidupan aku menjadi lebih BAIK pada masa akan datang berbanding masa kini . doa dan RESTU anda amat lah aku menanti . aku berharap semoga segala yang ditentukan olehNYA pada diri aku baik belaka . aku akan pastikan aku REDHA dengan ketentuanNYA itu . AMIN "

Followers

Saturday, 9 June 2012

minah

baru sampai uma , baru jumpa katil and tilam .
aahhhhh sumpah lenguh badan .seharian berjalan lah kata kan . ;D
oke penat dah . so nak taip pun kabur2 dah . 


penat pusing 1 nilai3 nie . ffuuuhhh . memang jadi minah shopping aku hari nie . nasib badan lah . ;D


 balik darp milai teros siap2 gi kenduri . isi perot lah nampak gaya nye. hahah
so sekarag? 
badan dah penat. perot dah penuh . TIDO lah . apa lagi . heheeh
oke bai . gud night all . ;)


No comments:

Post a Comment