" aku NUR AMIRAH BINTI AHMAD TAKHIYAT . lahir pada 16 AUGUST 1992 . aku mengarang BLOG ini bukan lah untuk BERMEGAH mahupun MENAGIH SIMPATI anda . aku menulis bagi menceritakan kehidupan aku kepada anda . kisah hidup aku yang telah ditentukan olehNYA . aku akan menaip dengan HATI yang terbuka and tenang . aku harap anda membaca pun dengan PERASAAN yang sama . aku meMOHON ampun dan maaf andai kata cerita hidup aku ini mengGURISkan hati anda . meNYINGGUNG hati anda . meNYAKITkan hati anda and seangkatannya . aku menulis dengan HARAPAN aku akan meneruskan kehidupan aku menjadi lebih BAIK pada masa akan datang berbanding masa kini . doa dan RESTU anda amat lah aku menanti . aku berharap semoga segala yang ditentukan olehNYA pada diri aku baik belaka . aku akan pastikan aku REDHA dengan ketentuanNYA itu . AMIN "

Followers

Friday, 8 June 2012

kikis HARTA

oke. nampak perkataan 'kikis harta' tu je dah lain dah kan , heheh
bukan apa , juz nak story . aku mengikis harta adik and kakak aku hari nie . hahah .
sampi je uma tadi aku teros cakap ngan adik and kakak aku yang aku nak Domino's . hahah
jahat kan ? suke2 hati je main mintak2 . hahahha
nasib korang lah dapat adik macam aku . hahah
tak sangka pulak kakak and adik aku pun onn je .hehhe . 
so aku pun siap2 lah . last2 xnk lah makan Domino's . nak Pizza Hut . hahah
kakak and adik aku sebel je. ada aku kesah ? hahah












semua pic muka aku nga busy dengan fon . hahah
nampak gaya ye macam tu lah . banyk bisnes yang perlu disettle kan lah katanye. ;D
poyo kan ? tau dah . ahhaah
btw aku kekenyangan bila makan kat Pizza sebab kenyang minum air yang 1 jug tu . ahhaha
makan pizza ye xkemana pun . last2 bungkus bawak balik gk . haha
tapi malas nak bawak balik . so gi kondo antar kat minah2 kondo eima baem semua tu . hahah. 
sorry lah ye sisa2 jak bagi korang ;D


No comments:

Post a Comment