" aku NUR AMIRAH BINTI AHMAD TAKHIYAT . lahir pada 16 AUGUST 1992 . aku mengarang BLOG ini bukan lah untuk BERMEGAH mahupun MENAGIH SIMPATI anda . aku menulis bagi menceritakan kehidupan aku kepada anda . kisah hidup aku yang telah ditentukan olehNYA . aku akan menaip dengan HATI yang terbuka and tenang . aku harap anda membaca pun dengan PERASAAN yang sama . aku meMOHON ampun dan maaf andai kata cerita hidup aku ini mengGURISkan hati anda . meNYINGGUNG hati anda . meNYAKITkan hati anda and seangkatannya . aku menulis dengan HARAPAN aku akan meneruskan kehidupan aku menjadi lebih BAIK pada masa akan datang berbanding masa kini . doa dan RESTU anda amat lah aku menanti . aku berharap semoga segala yang ditentukan olehNYA pada diri aku baik belaka . aku akan pastikan aku REDHA dengan ketentuanNYA itu . AMIN "

Followers

Friday, 3 February 2012

SAYANG vs CINTA

tolong PAHAM naluri WANITA yang wajar MENCINTAI and DICINTAI . itu lah ayat yg wt aku TERSENTAP gila td. serius JATUH air mata dgn DERAS ye td ! aaarrgghh !
aku PEREMPUAN la mangkok ! da cmform2 la aku PAHAM and MENGERTI ! ap? ingt ak ni JANTAN ke?! aku reti lah nk BEZA kan 2 perkara ni ! WTFrog la ko KAWAN !
aku JATUH and REBAH sebab KAU . aku PUTUS ASA and GAGAL sebab KAU . tapi aku paksa diri ak ni tok BANGUN tanpa bantuan KAU lansung disisi mahupun sokongan dr kau. aku KUAT kan segala segala ye demi meneruskan HIDUP aku . klu sebelum ni kau JATUH and REBAH aku ANGKATkan kau. kau PUTUS ASA and GAGAL aku SEDARkan kau .tapi sekarang ? aku TERSUNGKUH ke . aku LUMPUH ke . cmwe aku BANGUN sendiri . 
sekarng ko BAHAGIA ngn idop ko terus ko CAMPAK aku dalam PERIGI terCUNGAP menyelamatkan diri . ko xAMBIK tahu sal aku p0w.pdhl ko taw ak SAYANG gila kt ko ! lebih terKILAN ye lg . ko cakap aku OVER ! yes ! aku sorang je OVER sayang ko . ko x lnsung. aku TERIMA !
btol kata orang ." KAWAN time senag mudah DICARI ". sekarang ak NGERTI sepenuh ye MAKSUD ayat tersebut ! tp ak perlu KUAT tok teruskan idop walau pun idop tanpa KAWAN ni memg xblh and sush . ak p0w berSAYANG and berCINTA gak. tp ak xdela cmpi nk BUANG kawan yg ak da idop sama SUSAH SENANG bersama die selama ni. sebb ak thu . nnt ak MATI kawan gk yg MANDIkan JENAZAH aku. bukan PAKWE aku ! dlu ak agk BERUBAH skit . ko da sibuk ckp ak ni bkn miera yg dlu la. itu la. ini la. tapi ko? ad ko CERMIN perubahan ko? xde kn sebb ko pikir ko xde perubahn ! senag cite sebb ko pkir ko PERFECT



untuk pengetahuan ko ! ko CHILL ! ko yg xRETI bezakan SAYANG vs CINTA . sebb ko batak gila babi ngn CINTA ko tu ! cmpi ak kawan ko ni p0w ko HINA and CACI ! klu ko xkhwin gk ngn laki ko tu . aku org PERTAMA yg GELAK SAKAN ! hahhahahah




No comments:

Post a Comment