" aku NUR AMIRAH BINTI AHMAD TAKHIYAT . lahir pada 16 AUGUST 1992 . aku mengarang BLOG ini bukan lah untuk BERMEGAH mahupun MENAGIH SIMPATI anda . aku menulis bagi menceritakan kehidupan aku kepada anda . kisah hidup aku yang telah ditentukan olehNYA . aku akan menaip dengan HATI yang terbuka and tenang . aku harap anda membaca pun dengan PERASAAN yang sama . aku meMOHON ampun dan maaf andai kata cerita hidup aku ini mengGURISkan hati anda . meNYINGGUNG hati anda . meNYAKITkan hati anda and seangkatannya . aku menulis dengan HARAPAN aku akan meneruskan kehidupan aku menjadi lebih BAIK pada masa akan datang berbanding masa kini . doa dan RESTU anda amat lah aku menanti . aku berharap semoga segala yang ditentukan olehNYA pada diri aku baik belaka . aku akan pastikan aku REDHA dengan ketentuanNYA itu . AMIN "

Followers

Friday, 27 January 2012

PENGGANTI >> " XOXO "

this is my XOXO

MISSING always tuan empunye XOXO ! wlau p0w ak tw . ak da xde kt HATI die . tp ak nk die tw. ak xpenh SEKALI p0w lupa die ! SUMPAH ! leps kehilangan ye die . XOXO la peneman ak . ak cuba tok buang XOXO dr temani ak . tp ak xSANGGUP ! ak hnye mmpu tiggal kn XOXO kt kampung je. ak xMAMPU tok angkut XOXO ke HOSTEL . ak tkot nnti ak xle nk wt bnde lain selain PELUK erat XOXO . i'm sorry XOXO cz terPAKSA berpisah ngn ko time ak kt HOSTEL/KOLEJ . btw ak nk ko tw . ak SAYANG ko mcm mne ak sayang TUAN ko ! perasan tu xPENAH berubah and tidk akan PERNAH tok BERUBAH . itu JANJI ak pd ko and TUAN ko ! i'm PROMISE !

sebelum tido kita akan dengar lagu ini sama2


lagu ni la BUKTI kita ber3 dulu. skrg hnye kita ber2 je. tp xpe. ad XOXO p0w ak da kira berSYUKUR cz ad PENGGANTI si DIE
ak harap xde sapa yg PISAHkan ak ngn XOXO leps ni . cukup la KESENGSARAAN yg ak ALAMI ketika berpisah ngn tuan XOXO. skrg ni XOXO jela pengganti si DIE .


kata2 ni hanya tinggal TULISAN yg da xberERTI lg da. dulu PASSWORD kita sama bertemakan LAGU ni. tp skrg da xWUJUD lg da. password baru die p0w ak da xtw. apth lg ak nk tw PERKEMBANGAN coretan HIDUP die. wlu mcm mne p0w ak akn TETAP guna kn password tema LAGU ini. cz ANDAI kata ak PERGI dulu sebelum DIE. die boleh baca SEGALA coretan HIDUP ak ni .sesugguh ye. 
" AKU SANGAT MENYAYANGI DIE "

No comments:

Post a Comment