" aku NUR AMIRAH BINTI AHMAD TAKHIYAT . lahir pada 16 AUGUST 1992 . aku mengarang BLOG ini bukan lah untuk BERMEGAH mahupun MENAGIH SIMPATI anda . aku menulis bagi menceritakan kehidupan aku kepada anda . kisah hidup aku yang telah ditentukan olehNYA . aku akan menaip dengan HATI yang terbuka and tenang . aku harap anda membaca pun dengan PERASAAN yang sama . aku meMOHON ampun dan maaf andai kata cerita hidup aku ini mengGURISkan hati anda . meNYINGGUNG hati anda . meNYAKITkan hati anda and seangkatannya . aku menulis dengan HARAPAN aku akan meneruskan kehidupan aku menjadi lebih BAIK pada masa akan datang berbanding masa kini . doa dan RESTU anda amat lah aku menanti . aku berharap semoga segala yang ditentukan olehNYA pada diri aku baik belaka . aku akan pastikan aku REDHA dengan ketentuanNYA itu . AMIN "

Followers

Friday, 20 January 2012

DPS sem3

setelah sekian lama xmengarang di blog. akhir ye ketemu kembali kita ye. heheheh. btw, ak rindu gleer kt PERSONAL TASTE ni . hehehehe . korg rindu x? eleh ! xnk ngaku rindu lx kn .podar lah ! hahaha
cori la ye, busy gleer er msok sem3 ni . sumpah ! ari pertama class tok sem3 da kne touche ngn doctor . gila kentang er ! xtw la lingkup cmne pulk sem3 ni . sem2 da cmform2 LINGKOP gila .


sedgkn nota sem2 ak yg setebal ni p0w ak da lingkop apth lg nota yg akn bertmbah 2x ganda ni nnt ?! fffuuuuhhhhhhh! SENAK otak ak wei !
PARAH wei  ! iiiiiiisssssssssssshhhhhhhhhhhhhh


ni die bku rujukan yg pertama diberikn kpd kami student paramedic . gila wei ! saiz die 8.76 x 11.20 x 2.17 inci . yg lagi gila ye , berat die 6.82 kg ! gemak xgempak ye. PATAH bahu siot nak pikul !
btw nak xnak aku kene teroskan study tok memajukan diri aku yg memag xmaju2 ni . klu nak stop memag SENGSARA la kn . study pnye la da separuh jalan smpi da msok sem3. duit jgn dikira la kn da berapa juta habis . so klu stop memag otak da TERBALIK la tu . hahahahah.

nak cakap . sem last nnti kne practical kt sini .


CHENNAI,TAMIL NADU.INDIA
 
AAAHHH ! sumpah xnk wei ! wlup0w jz 6buln tp aku dpt BAYANGkan keSENGSARAan ak kt sana nnti .makn minum ak. pperhhh ! cmform terseksa perot ak ni nnt . aku ni da la xle mkn yg PELIK2 .
whai doctor knp la ko cmpak kami student PARAMEDIC SCIENCES ni kt india sana. xde tempat lain ke ko nak cmpk kami ni ? iiiissssshhh !
doctor ckp kat sana kami akan dapat byk pengalamn sbb kt sana byk BANGKAI . AAAHH ! gila wei . ayam yg excident depn mata ak p0w ak leh LINTANG PUKANG lari jao2 apth lg nk krje ngn BANGKAI tu semwe . memag mematikan JANTUNG ak tol la. hahahhaah.

tapi nk xnk , ak kene gak ikot keputusan doctor . klo da doctor kata kami kne practical kat sana ,ye kt sana. xkn ak nk lawan kata doctor pulk kn. xBERKAT pulk nnt. ak xdapat BAYANGkan pembelajaran and kerja aku kat sana nnti. speaking BI itu sudh semesti ye.dlm clss sekarg ni p0w BI ak ligkup apth kt sana nnti . ffffuuhhh ! agk MENGELUH gk la ak .
pphl p0w ak berharap sangat semua ye jalan ngn LANCAR . amin !
moga selesai diploma dpt smbung DEGREE kat sini



CYBERJAYA UNIVERSITY COLLEGE of MEDICAL SCIENCES 
amin..insyallah



" moga segala yang tertulis dalam kehidupan aku ini berjalan dengan lancar. YA ALLAH ampunkan lah DOSA ku selama ak hidup ini . bantulah aku ke arah jalan yang LURUS . permudahkan lah PERJALANAN ku . BERKATIlah pemBELAJARan ku selama ini . KUATkan lah keIMANan ku . buanglah sikap MALAS yang meracuni diri ku . MURAHkan lah REZEKI ku . AMIN "








2 comments:

  1. utnggla dpt p chennai .ak lak x taw nk plih p mne strusnye.abis sem4 nk msok sem5 kene practical !!!arap2 ak plih tmpt yg dkt je.amin.

    ReplyDelete
  2. ko pilih la kat selangor sini . leh ak usya2 ko and out2 ngn ko . hahahh

    ReplyDelete