" aku NUR AMIRAH BINTI AHMAD TAKHIYAT . lahir pada 16 AUGUST 1992 . aku mengarang BLOG ini bukan lah untuk BERMEGAH mahupun MENAGIH SIMPATI anda . aku menulis bagi menceritakan kehidupan aku kepada anda . kisah hidup aku yang telah ditentukan olehNYA . aku akan menaip dengan HATI yang terbuka and tenang . aku harap anda membaca pun dengan PERASAAN yang sama . aku meMOHON ampun dan maaf andai kata cerita hidup aku ini mengGURISkan hati anda . meNYINGGUNG hati anda . meNYAKITkan hati anda and seangkatannya . aku menulis dengan HARAPAN aku akan meneruskan kehidupan aku menjadi lebih BAIK pada masa akan datang berbanding masa kini . doa dan RESTU anda amat lah aku menanti . aku berharap semoga segala yang ditentukan olehNYA pada diri aku baik belaka . aku akan pastikan aku REDHA dengan ketentuanNYA itu . AMIN "

Followers

Saturday, 23 June 2012

1malam

aku dikampung sekarang. oke malam tadi sampi kampung . padahal esok dah kena balik klang balik . 
gara-gara makcik amylia aku tuh la . amylia-amylia
semalam aku gi training badminton, tengah training tetiba yeen and p.jay datang. nak bagi semangat katanya. gila sakai err. hahahahah
yeen cakap esok petang aku kena gi Angkasapuri . aku terus berkerut . asal pulak?
yeen cakap Belia ajak . oke yang aku pelik nye aku xjoin pun Belia kolej . yeen kata nama aku ada .
iiisshhh aku memang agak 100% ni kerja amylia . memang dah agak adah . 
tetiba umi call . umi tanya balik tak? aku pun cakap lah entah, kenapa?
umi cakap malam nie abi buat usrah, and ada bakar-bakar (BBQ)
ooooUUUhhh . oke lah . aku balik, nasib uma aku tuh 1jam dah boleh sampi . 
habis training aku teros siap2 kemas barang sebab dah petang karang xsempat sampi uma sebelum maghrib.
sebelum balik, macam biasa jumpa amylia, amy tanye nak gi mana? 
nak balik kampung lah makcik . amy teros monyok . ahhahah
padahal aku tahu sebab apa muncung die monyok . haha . tapi buat2 tak tahu je . hahah
so aku tanye, kenapa?
amy baru sebut nama aku. miraaaaaaaaa . 
aku terus mencela . alah mira tahu , amy tulis nama mira gi Belia esok kan? amy pun angguk . hahahh
tak payah nak muncung sangat oke. esok mira balik klang balik oke. mira balik sebab ada usrah malam ni and nak basuh baju yang sebakul tuh la . 
oke amy senyum . YES ! :)

btw. walaupun amy suka buat sesuatu tentang aku tanpa pengetahuan aku . aku still akan senyum and nak die senyum . sebab aku tahu setiap apa yang die buat untuk aku tuh adalah untuk kebaikan aku . :)



by 'A

No comments:

Post a Comment