" aku NUR AMIRAH BINTI AHMAD TAKHIYAT . lahir pada 16 AUGUST 1992 . aku mengarang BLOG ini bukan lah untuk BERMEGAH mahupun MENAGIH SIMPATI anda . aku menulis bagi menceritakan kehidupan aku kepada anda . kisah hidup aku yang telah ditentukan olehNYA . aku akan menaip dengan HATI yang terbuka and tenang . aku harap anda membaca pun dengan PERASAAN yang sama . aku meMOHON ampun dan maaf andai kata cerita hidup aku ini mengGURISkan hati anda . meNYINGGUNG hati anda . meNYAKITkan hati anda and seangkatannya . aku menulis dengan HARAPAN aku akan meneruskan kehidupan aku menjadi lebih BAIK pada masa akan datang berbanding masa kini . doa dan RESTU anda amat lah aku menanti . aku berharap semoga segala yang ditentukan olehNYA pada diri aku baik belaka . aku akan pastikan aku REDHA dengan ketentuanNYA itu . AMIN "

Followers

Friday, 2 December 2011

LONELY (00)

RINDU kt hokhok sy . (-'-) . xpyh nk MENYEPI kn dri tok study for EXAM sgt la kn. mcm la ak ni x EXAM . ngt ckit ye kte pnye EXAM sama . hahahahah . MENGONG kn . 

so SAD sayang .


tido smpi terMIMPI die la . ffuuuhh !


study ? klo da tido p0w smpi termimpi . study nk FOCUS mmg MAMPOS la kn nk menjd. hahahahha


smpi lapo p0w mkn MAGGI je tw . nk kua xde PARTNER nk temn kn =(


" PENANTIAN ITU 1 PENYEKSAAN "


da pent study nnt ambk sy kt uma ok . heheheheeh . kua DATE mkn ok . lapo sgt ni tw tuggu die siap STUDY yg berjam smpi berkulat buku die tu . hahaahhahah

 * ILOVEU*
muahmuahmuahmuahmuah . GEDEQ seketik jela SAYANG ! ehehheheeheh

No comments:

Post a Comment